Whirlpool veš mašina TDLR 65230SS

Stanje: Dostupno
SKU: TDLR 65230SS


999.00 KM
699.00 KM Ušteda: 300.00 KM ( Za gotovinsko i jednokratno kartično plaćanje )

  • Broj obrtaja: 1200
  • Kapacitet pranja: 6,5 kg
  • Energetski razred: D
  • Garancija: 2 + 3 godine
  • Brend: Whirlpool
Produzite garanciju za Vaše Indesit i Whrilpool proizvode klikom na ovaj link

Dostavljamo već od: 30.04.2024. Garancija: 2 + 3 godine

6TH SENSE tehnologijaOva napredna tehnologija prilagođava upotrebu energije prema količini rublja, osiguravajući izvanredno i efikasno pranje uz veliku uštedu: do 45% energije* pri svakom pranju. *Testirano na ciklusima Pamuk, Mješovito i Eco 40-60 te 45 min puni kapacitet sa i bez 6TH SENSE.
Hygiene 60°"Novi Hygiene 60° program traje 150 minuta, a uklanja 99% bakterija* na nježan i učinkovit način. *Testirano od SSOG, sposoban da ukloni 99% bakterija u punom kapacitetu bubnja."
FreshCareSvježe i suho rublje. FreshCare opcija omogućuje jednostavnu centrifugu na kraju pranja tako da je vaše rublje svježe, suho i spremno za vas.
Mekano otvaranje vrataJednostavan utovar i istovar. Mekano otvaranje vrata vaše perilice omogućuje jednostavniji utovar i istovar odjeće.
Podizanje bubnjaJednostavno pražnjenje. Ispraznite vašu perilicu s ovom značajkom koja automatski repozicionira bubanj za jednostavno pražnjenje na kraju pranja.
Brza opcijaOdlični i brzi rezultati. Rapid option omogućuje idealne rezultate pranja koje zaslužujete u kratkom vremenu.
Child LockSigurnost na prvom mjestu. Ova Whirlpool perilica ima sustav za zaštitu djece koji sprječava da malena djeca koriste ovaj uređaj.
Program za obojano rubljeIdealna briga za boju. Osigurajte da vaša obojana odjeća ima svu potrebnu brigu s Colours programom.
Odgoda početka pranjaStvoreno za vas. Opcija Odgode starta omogućuje vam postavljanje početka ciklusa kada vam najviše odgovara. Na taj način štedite vrijeme i energiju.
Pokazatelj napretka programaIntuitivne kontrole. Programska oznaka omogućuje jednostavan i intuitivan način na koji pratite kako se odvijaju ciklusi pranja.
Zaslon s preostalim vremenomOdlično podešavanje vremena. Zaslon s preostalim vremenom omogućuje jednostavan i intuitivan način za vas, kako biste znali koliko je vremena preostalo do završetka pranja.
Kapacitet od 6,5kgOva Whirlpool perilica ima kapacitet bubnja od 6,5kg za vaše rublje.
1200 okr/minNevjerojatna brzina Ova Whirlpool perilica okreće se 1200 puta u minuti.
Energetski razred DOptimalna energetska učinkovitost. Ova Whirlpool perilica rublja, s energetskom oznakom D, omogućit će vam i vrhunsku izvedbu i optimalnu potrošnju energije.

0.00

Prosječna ocjena

0%
0%
0%
0%
0%

Ocijenite ovaj proizvod

*Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana, te je potrebna u svrhu verifikacije autentičnosti kupca.

1 2 3 4 5
Budite prvi koji će ostaviti komentar za ovaj artikal
Naručivanje preko webshop-a Dostupno Za naše kupce, pored standardne dostave,
omogućeno preuzimanje u najbližoj poslovnici bez dodatnih troškova
Tehnodepo Otoka Nije dostupno Džemala Bijedića 124, 71000 Sarajevo / +387 33 452 407
Tehnodepo Pofalići Dostupno Zmaja od Bosne 14c, 71000 Sarajevo / +387 33 614 514
Zbog veoma širokog asortimana koji nudimo, moguća su odstupanja u prikazu dostupnosti artikla
kako na webshopu tako i u prodajnim objektima.
Preporučujemo Vam da nas kontaktirate kako bismo pronašli rješenje u slučaju nedostupnosti željenog artikla.

Cijene artikla na prodajnim mjestima mogu varirati zavisno od lokacije poslovnice, trenutnih akcija i ostalih uslova prodaje i formiranja cijena.