Gorenje mašina za veš WNS 1X4 ARTWIFI

Brand
Stanje: Dostupnost uz provjeru
SKU: WNS 1X4 ARTWIFI


1,595.00 KM
1,276.00 KM Ušteda: 319.00 KM ( Za gotovinsko i jednokratno kartično plaćanje )

  • Kapacitet pranja: 10,5kg
  • Broj obrtaja: 1400
  • Broj programa: 15
  • Motor: Inverter
  • Garancija: 5 godina
  • Brend: Gorenje

Dostavljamo već od: 30.04.2024. Garancija: 5 godina

Mašina za pranje rublja - WNS1X4ARTWIFI
Karakteristike
Evropski Kvalitet
Gorenje mašine za pranje veša dizajnirao je, razvio i proizveo tim stručnjaka u Evropi, koji postavlja nove tehnološke trendove na tržištu. Svaki uređaj je pažljivo izrađen kako bi najbolje odgovarao vašim potrebama.
AirDry
AirDry funkcija odstranjuje neprijatne mirise iz vaše mašine, tako što potpuno suši dispenzer za deterdžent, bubanj i gumu na vratima kako bi vaš aparat bio izuzetno higijenski čist bez vašeg dodatnog napora.
ConnectLife
Uljepšajte svoj život i imajte mogućnost kontrole i provjere svoje mašine za pranje veša putem mobilne aplikacije. Daljinsko upravljanje i primanje obavijesti su funkcije koje će vam pomoći da lako i brzo upravljate svim operacijama mašine za pranje veša s bilo kojeg mjesta.
Total AquaStop System
Sa sigurnosnom funkcijom Total AquaStop, mašina za pranje veša može bezbijedno da radi noću ili čak tokom vašeg odsustva, jer nudi 100% zaštitu od curenja vode u mašini i cjevovodu. U slučaju curenja, Total AquaStop automatski isključuje dovod vode i na taj način nudi 100% zaštitu vašeg doma od poplava.
ExtraHygiene program
ExtraHygiene program pranja na paru, testiran i certificiran od strane Interteka, uklanja do 99,9 % bakterija i gljivica iz vašeg rublja uz pomoć pare i pranja na visokoj temperaturi. Odjeća će biti besprijekorno čista, bez mikrobnih naslaga i neugodnih mirisa.
SteamTech
Zaboravite omekšivač! Dodatni tretman parom na kraju odabranog programa značajno smanjuje nabore, neugodne mirise i bakterije. Vaše će rublje biti temeljito čisto, manje izgužvano i mekše.
StainExpert
Za efikasno uklanjanje mrlja više nije potrebna visoka temperatura ili dodatni tretman odjeće prije pranja. Savršena kombinacija temperature, vremena i vode automatski će ukloniti do 36 vrsta tvrdokornih mrlja iz 3 glavne grupe: voće (narandže, paradajz sos); organske mrlje (mast, puter, jaja, trava) i kafa (uključujući čaj, čokoladni jogurt, tjesteninu, šminku)
Inverter PowerDrive motor
Ovaj tihi, ali vrlo učinkovit motor dizajniran je kako bi osigurao duži vijek trajanja vaše mašine, štedeći energiju svakim pranjem.
Osvjetljenje bubnja
Pažljivo postavljeno LED svjetlo elegantno osvjetljava bubanj i osigurava jednostavno punjenje i pražnjenje.
AddClothes
Sa funkcijom StopAddGo možete jednostavno pauzirati ciklus pranja tokom njegove početne faze kako biste dodali ili uklonili veš.
AquaStop
Sa sigurnosnom karakteristikom AquaStop, mašina za pranje rublja može sigurno raditi noću ili dok ste odsutni. U slučaju curenja, AquaStop automatski prekida dovod vode i štiti vaš dom od poplave.
AdaptTech pranje
Mašina za pranje veša pamti postavke brzine centrifuge za svaki unaprijed podešeni program. Osim toga, pamti i da li ste odabrali opciju dodatne vode ili pretpranja za određeni program. Kada ponovo koristite isti program, uređaj će predložiti posljednje odabrane postavke.
Anti-Crease funkcija
Ako ne možete odmah izvaditi rublje iz mašine, ne brinite, ova će se funkcija pobrinuti da se rublje dodatno ne gužva. Funkcija mašine za pranje rublja Gorenje pod nazivom Anti-Crease osmišljena je za smanjenje gužvanja. Vaš bubanj će se okretati 2 sata kako bi se smanjilo gužvanje na odjeći nakon pranja. Ovu funkciju možete zaustaviti bilo kada pritiskom na gumb Start/Stop ili uključivanje/isključivanje.
FastWashing funkcija
Da li ste u stalnoj žurbi i nemate vremena ni za šta? Gorenje mašine za pranje rublja imaju funkciju FastWashing koja je dizajnirana upravo za tu situaciju. Ova funkcija vam daje priliku da skratite vrijeme pranja. Pomoću ove karakteristike možete koristiti novu funkciju za smanjenje vremena pranja svakog programa, uključujući pretpranje i dodatnu vodu.
ShirtsSteam
Program ShirtsSteam posebno je osmišljen za pranje košulja kako bi se osiguralo da su one ne samo temeljito čiste, već i znatno manje izgužvane, tako da nećete morati gubiti previše vremena na njihovo peglanje.
Jednostavan interfejs
Interfejs za jednostavno korištenje sa centralnim gumbom za odabir omogućava vam početak pranja u samo 3 jednostavna koraka: uključite mašinu, odaberite program i pritisnite start! Bez podizbora za odabir dodatnih funkcija i postavki, ali imate slobodu podešavanja na velikom dodirnom interfejsu, tako da možete biti sigurni da će vaše rublje biti oprano baš onako kako želite.
StableTech
Povećana stabilnost i značajno smanjene vibracije zahvaljujući StableTech bočnim i donjim pločama rezultiraju značajno smanjenom razinom buke čak i pri najvećim brzinama centrifuge.
SleekDoor
Velika vrata izrađena od jednog komada plastike bez ikakvih šarafa osiguravaju stabilnost i sprječavaju neugodno škripanje. Otvara se do punih 180 stepeni, tako da je pražnjenje i punjenje bubnja lakše.
PowerWash 59'/32'
Za pranje odjeće trebat će vam manje od sat vremena, zahvaljujući ovom brzom i intenzivnom programu pranja prikladnom za pola punjenja.
ChildLock
Tokom pranja, vrata ostaju zaključana, sprječavajući čak i najradoznalije dijete da ih otvori. Za dodatnu zaštitu, upravljačka ploča se može zaključati pritiskom na posebnu kombinaciju tipki, čime je nemoguće nenamjerno promijeniti postavke.
WaveActive bubanj
Jedinstveni uzorak bubnja u obliku valova u kombinaciji sa posebnim 3D valovitim rebrima omekšava vlakna kako bi pružio najnježniji tretman vašim odjevnim predmetima - za savršeno čisto pranje uz minimalno gužvanje.
SoftSound
WaveActive mašine za pranje rublja nisu samo nježne prema vašem rublju, nego i prema vašim ušima. Nježni tonovi daju vam nježne povratne informacije o funkcijama ili programima koje ste odabrali.
Speed 20'
Samo 20 minuta je dovoljno da osvježite svoju novu majicu i ostalo manje prljavo rublje. Pomoću ove karakteristike vaše rublje će uvijek biti spremno za nošenje.
JoggerDial
JoggerDial osigurava brz i jednostavan odabir programa pranja. Zahvaljujući LED indikatoru odabrani program jasno je vidljiv iz svih uglova bez obzira na ambijentalno osvjetljenje.
DrumClean
Pranje s deterdžentom za veš na nižim temperaturama može dovesti do idealnih uslova za razvoj bakterija koje mogu uzrokovati neugodan miris vašeg veša. Program DrumClean eliminisat će sve bakterije u unutrašnjosti bubnja i osigurati da vaš veš uvijek miriše svježe.
SteamRefresh
Ovaj jedinstveni program koristi generator pare za proizvodnju velikih količina pare koje osvježavaju rublje i olakšavaju peglanje.
ConnectLife - Kontrolna ploča
Budite oslobođeni stresa i upoznati sa svakim korakom rada vaše mašine za pranje rublja tako što ćete uz ConnectLife aplikaciju imati kontrolu nad uređajem i sve informacije na dohvat ruke u svakom trenutnku.
ConnectLife - Notifikacije i obavještenja
Bez obzira gdje se nalazite i šta radite, uvijek ćete biti odmah obaviješteni na svom mobilnom uređaju o svim aktivnostima vaše mašine za pranje rublja. Budite obaviješteni na kraju ciklusa pranja, čak i kada deterdžent nestane, kao i u slučaju grešaka i upozorenja.
ConnectLife - Daljinsko upravljanje
Da li ste zaboravili da aktivirate program sušenja? Možete jednostavno pokrenuti svoju mašinu za pranje rublja putem aplikacije sa bilo kog mjesta. Uključite mašinu za pranje rublja, izaberite odabrani program, aktivirajte željene funkcije i uživajte u pojednostavljenom životu.
Specifikacije
Energetski razredA
Razred učinkovitosti sušenjaB
Razred buke centrifuge (cijeđenja)B
BojaBijela
Učinkovitost
Inverter PowerDrive motorYes
WaveActive bubanjYes
Broj okretaja centrifuge 1/1, 1/2, 1/41400 / 1400 / 1400
Punjenje za pranje10,5 kg
Zapremina bubnja68 l
Upravljanje
Wi-Fi upravljanjeIntegrisano
ConnectLife appConnectLife
UpravljanjeS gumbom, Sa displejom, Na daljinu
Vrsta displejaLED displej
Osvjetljenje bubnjaDa
Hladno pranjegumbom
Jednostavan interfejsYes
Vlastite postavke za sve programeYes
Programi
Broj programa15 programa
Osnovni programPamuk, Mix sintetika, Vuna/ručno pranje, Dodatna higijena
Funkcije
Jednostavno peglanjeYes
Podešavanje temperatureYes
Sistem protiv gužvanja AntiCreaseSistem protiv nabora AntiCrease
Brzo pranje (Quick program)Brzi program
Snimanje osobnih podešavanjaSpašavanje osobnih podešavanja
Način pranjaNormalCare, TimeCare
Načini pranjaYes
Funkcija pareYes
Dodavanje vešaYes
Pumpa stopYes
Podešavanje kraja pranjaPodešavanje završetka pranja
Karakteristike
SteamTechYes
Zvučni signalYes
Program za samočišćenjeYes
StableTech stranice mašineStableTech stranice - za stabilnu i tihu mašinu za pranje rublja
Glatka vrataYes
Učinkovito odstranjivanje mrlja StainExpertYes
AdaptWash: Inteligentni sistem pamćenjaAdaptTech pranje: Inteligentni sistem pamćenja
Sigurnost i trajnost
Aqua STOPPotpuni Aqua STOP
Zaključavanje programa - zaštita djece (CDP)Yes
Tehnički podaci
Potrošnja električne energije na 100 ciklusa48 kWh
Trajanje programa (pranje)205 min
Nivo buke (centrifugiranje)76 dB
Potrošnja vode po ciklusu50 l
Potrošnja električne energije po ciklusu za program Eco 40-60°C0,48 kWh
Dimenzije aparata (ŠxVxD)60 × 85 × 61 cm
Dimenzije aparata u ambalaži (ŠxVxD)64 × 89 × 69 cm
Masa aparata80,9 kg
Bruto težina aparata82,4 kg
Potrošnja u režimu mirovanja0,3 W
Priključna snaga1.900 w
Osigurač10 A
Kod proizvoda741980
EAN kod3838782677359

0.00

Prosječna ocjena

0%
0%
0%
0%
0%

Ocijenite ovaj proizvod

*Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana, te je potrebna u svrhu verifikacije autentičnosti kupca.

1 2 3 4 5
Budite prvi koji će ostaviti komentar za ovaj artikal
Naručivanje preko webshop-a Dostupno Za naše kupce, pored standardne dostave,
omogućeno preuzimanje u najbližoj poslovnici bez dodatnih troškova
Tehnodepo Otoka Nije dostupno Džemala Bijedića 124, 71000 Sarajevo / +387 33 452 407
Tehnodepo Pofalići Nije dostupno Zmaja od Bosne 14c, 71000 Sarajevo / +387 33 614 514
Zbog veoma širokog asortimana koji nudimo, moguća su odstupanja u prikazu dostupnosti artikla
kako na webshopu tako i u prodajnim objektima.
Preporučujemo Vam da nas kontaktirate kako bismo pronašli rješenje u slučaju nedostupnosti željenog artikla.

Cijene artikla na prodajnim mjestima mogu varirati zavisno od lokacije poslovnice, trenutnih akcija i ostalih uslova prodaje i formiranja cijena.