Tehnodepo - Nepobjedive cijene!

Tehnodepo - Nepobjedive cijene!

Plaćanje i kreditiranje

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.

Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno.

WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.

Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.

Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Gotovinsko plaćanje

Trudimo se da našim kupcima uvijek ponudimo najbolje uslove i maksimalno olakšamo proces kupovine tako da Vi možete ostati u svojim toplim domovima, a za sve ostalo će se pobrinuti naše osoblje.

Pored gotovinskog načina plaćanja, za naše kupce obezbijedili smo i opciju plaćanja pouzećem, to jest gotovinsko plaćanje kuriru na Vašoj adresi prilikom prijema naručenog proizvoda. U ovom slučaju nakon potvrde narudžbe robe (telefonski, mejlom ili putem naše internet stranice) roba će Vam biti poslana kurirskom službom, a Vi ćete je platiti kuriru prilikom preuzimanja. Posebnu pažnju posvećujemo sigurnosti plaćanja, tako da ukoliko plaćate putem pouzeća novac dajete tek onda kad ste proizvod dobili u svoje ruke i na ovaj način smo Vas osigurali od mogućnosti bilo kakve greške ili prevare. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini.

Također, robu poručenu putem naše internet stranice možete preuzeti i direktno u našim maloprodajnim objektima i uplatu izvršiti na licu mjesta.

Kartično plaćanje

Poštovani korisnici,

Trudimo se da našim kupcima uvijek ponudimo najbolje uslove i maksimalno olakšamo proces kupovine. Maksimalno smo posvećeni tome da finansiranje Vaše kupovine bude što jednostavnije i prilagođeno željama, potrebama i sklonostima svih naših kupaca.

Putem servisa za plaćanje PikPay na našem web shopu, omogućili smo vam jednokratno kartično plaćanje putem sljedećih kreditnih kartica: MasterCard®, Maestro® i Visa te plaćanje na rate za imaoo kartica Unicredit banke. Kontinuirano radimo na širenju mogućnosti plaćanja na rate.

Pored gotovinskog načina plaćanja u našoj trgovini i opcije plaćanja pouzećem, obezbijedili smo i širok spektar mogućnosti plaćanja debitnim i kreditnim karticama u našim maloprodajnim objektima.

Pored toga, sve kupce koji plaćaju debitnim karticama smo nagradili istim popustom kao I zagotovinsko plaćanje. Popust od 20% važi za gotovinsko i jednokratno plaćanje karticama.