Tehnodepo - Nepobjedive cijene!

Tehnodepo - Nepobjedive cijene!

Informacije o pogodnostima

 

Brza i pouzdana dostava

Kompanija Tehnodepo je u saradnji sa partnerskim kurirskim službama obezbijedila brzu i pouzdanu dostavu svih kupljenih aparata koji se nalaze u našem asortimanu. Dostava se vrši na kućnu adresu kupaca na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine. Svi proizvodi, pod uslovom da ih imamo na stanju, koji su naručeni do 12:00 sati biće dostavljeni naredni dan na adresu kupca. Proizvodi naručeni iza 12:00 će biti isporučeni dan kasnije, to jest u roku od dva radna dana. Ukoliko se proizvod nalazi na skladištu proizvođača, isporuka će biti realizovana u roku od tri radna dana. Izuzeci su mogući u manjim mjestima, gdje kuriske službe ne dostavljaju robu svaki dan.

Ukoliko proizvod nemamo na stanju bićete kontaktirani od strane naših uposlenika sa konkretnim informacijama o konkretnom terminu dostave.

Besplatna dostava

Sve uređaje čija je cijena preko 200,00 KM besplatno dostaljamo na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine.

Za uređaje čija je cijena ispod 200,00 KM naplaćujemo dostavu u iznosu od 10,00 KM.

Usluga je važeća za mjesta gdje je moguće pristupiti dostavnim vozilom.

 

Uslovi preuzimanja dostave

Svi proizvodi su zapakovani u transportnu ambalažu tako da se prilikom transporta i uobičajene manipulacije ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti da li postoje eventualna oštećenja. Sva eventualna oštećenja kupac je dužan prijaviti dostavljaču ili odbiti preuzeti pošiljku.  Kupac je prilikom preuzimanja proizvoda obavezan dostavljaču potpisati otpremnicu koja služi kao potvrda o preuzimanju. Bilo kakvo skriveno ostećenje, kupac je dužan prijaviti na Tehnodepou na broj telefona 033 452 407 ili putam maila info@tehnodepo.ba u roku od 2 sata.

Dostava na kućnu adresu podrazumijeva dostavu do kućnog praga željene adrese, odnosno do ulaza u zgradu ukoliko se radi o stambenoj zgradi. Dostava na kućnu adresu ne podrazumijeva priključenje kupljenog aparata. Isporuke proizvoda ne vršimo nedeljom i praznicima.

 

Besplatna dostava i priključenje u Kantonu Sarajevo

 

U Kantonu Sarajevo sve kupljene uređaje iz domena bijele tehnike (veš mašine, perilice/sušilice, sušilice, frižidere, štednjake, ugradbene pećnice i ugradbene ploče) besplatno dovozimo, unosimo i priključujemo do visine 3. sprata stanbenih zgrada ukoliko nema lifta ili ukoliko uređaj fizički ne može stati u lift). Unos za više spratove se dodatno naplaćuje o čemu se dogovara prilikom dogovora o dostavi.

Odvoz starog uređaja prilikom kupovine novog je također besplatan. Izbacivanje starog uređaja za kupca u podrum ili ispred zgrade ili prevoz na drugu lokaciju ne radimo.

Uslugu će se izvršiti pod uslovom da je moguće prići stanbenoj jedinici dostavnim vozilom te ukoliko je fizički moguće unijeti uredjaje kroz vrata i sl. U suprotnom, dostava se vrši do krajnje moguće tačke.

Priključenje se vrši ukoliko su spremni priključci za struju, vodu i odvod. Priključenje ne podrazumijeva ugradnju pećnice, ploče, nape, ugradbenog frižidera i ugradbene mašine za suđe u kuhinjske elemente.

Naknadni dolazak se naplaćuje u iznosu od 30 KM.

 

 

Besplatan odvoz starog uređaja

 

Odvoz starog uređaja je besplatan prilikom kupovine novog  iz domena bijele tehnike.

 

Gotovinska cijena za plaćanje na rate

 Promotivna akcija gdje je tako naznačeno gdje je plaćanje kreditnim karticama omogućeno po istoj cijeni kao i gotovinom. Kupac dobija mogućnost plaćanja cijene  svojoj banci u mjesečnim ratama bez kamata.

 

Garancija i servis

Radimo samo sa renomiranim proizvođačima/uvoznicima koji imaju obezbijeđenu garanciju i servis na teritoriji Bosne i Hercegovine

 

Povrat u roku od 8 dana od dana kupovine

 U slučaju nedostatka na proizvodu što utvrđuje ovlašteni servis, naše društvo, Tehnodepo doo Sarajevo, na zahtjev i po izboru potrošača, je dužno da:

  1. a) zamijeni proizvod sa nedostatkom drugim identičnim novim ispravnim proizvodom;
  2. b) vrati plaćeni iznos i nadoknadi stvarne razumne troškove povratka proizvoda sa

nedostatkom;

  1. c) ukloni nedostatak na proizvodu o svom trošku.

(2) Kupac treba zahtjev u pisanoj formi iz stava (1) ovog člana da dostavi našem društvu,

u roku od osam dana od dana preuzimanja proizvoda.

 

 

 

Kontakt i informacije

Za sve eventualne upite i nejasnoće vezano za Vašu dostavu molimo da nam se obratite na broj telefona: 033/452-407. Ukoliko imate potrebu za nekim proizvodom kojeg trenutno nemamo u svom širokom asortimanu možete zahtijevati da isti nabavimo specijalno za Vas slanjem svog zahtjeva na info@tehnodepo.ba. Odgovor o mogućnosti nabavke traženog proizvoda možete očekivati u najkraćem roku.