Gorenje sušilca za veš DNS12

Brand
Stanje: Dostupnost uz provjeru
SKU: DNS12


1,709.00 KM
1,367.20 KM Ušteda: 341.80 KM ( Za gotovinsko i jednokratno kartično plaćanje )

  • Kapacitet sušenja: 10kg
  • Tip sušilice: Kondenzacijska s toplinskom pumpom
  • Energetski razred: A++
  • Garancija: 5 godina
  • Brend: Gorenje

Dostavljamo već od: 29.04.2024. Garancija: 5 godina

Opis


Vrsta proizvoda: Kondenzacijska sušilica rublja s toplinskom pumpom
Vrsta grijača: Dizalica topline
Punjenje sušenje: 10 kg
Razred energetske učinkovitosti: A++
Klasa učinkovitosti kondenzacije: B
Boja proizvoda: Bijela boja

Učinkovitost

Drum WaveActive: Drum WaveActive
Dvosmjerni ventilator zraka TwinAir: Dvosmjerni ventilator zraka TwinAir
Osvjetljenje bubnja: Da
Promjer vrata: 35 cm
Kut otvaranja vrata: 180
Reverzibilno pomicanje bubnja: Reverzibilno pomicanje bubnja
Opcija automatskog pražnjenja izravnog pražnjenja: Mogućnost direktne odvodnje AutoDrain

Upravljanje

Wi-Fi kontrola: Integrirano
ConnectLife: ConnectLife
Personalizirane postavke za sve programe: Personalizirane postavke za sve programe
Podešavanje DelayEnd End: Podešavanje DelayEnd End
Vrsta zaslona: Led zaslon
Tipke: Početak / Pauza

Programi

Broj programa: 15 programa
Programi Posteljina, vuna, košulje, sportska odjeća, vremensko sušenje, osjetljivo, suho miješanje, suho miješanje za glačanje, beba, Quick 89', dodatna higijena, daljinski upravljač
Odabir vremena sušenja: postupno

Funkcije

Pola punjenja: Pola punjenja
Dodatno suđenje: Dodatno sušenje
Sustav protiv puzanja AntiCrease: Sustav protiv puzanja AntiCrease
Funkcija ventilacije: Funkcija ventilacije
Načini sušenja: Načini sušenja
Vremensko kašnjenje: Vremenska odgoda

Značajke

Friendly SoftSound: Friendly SoftSound
Jednostavno sučelje: Jednostavno sučelje
Jednostavno čišćenje filtra: Jednostavno čišćenje filtra
Signal za puni spremnik kondenzata: Signal za puni spremnik kondenzata
Digitalni prikaz preostalog radnog vremena: Digitalni prikaz preostalog vremena rada
NatureDry: NatureDry
Senzor vlage: Senzor vlage

Sigurnost i održivost

Zaštita djece: Zaštita djece
Materijal bubnja: Bubanj od nehrđajućeg čelika

Tehnički podaci

Razina buke sušenja: 64 dB
Procijenjena godišnja potrošnja električne energije: 278 kWh
Hermetički zatvoreno: Da
Tip rashladnog sredstva: R290
Količina fluoriranog stakleničkog plina: 0,12 kg
Aparat sadrži fluorirane stakleničke plinove: Da
Dimenzije (Š×V×D): 60 × 85 × 62,5 cm
Dimenzije pakiranog proizvoda (Š×V×D): 64 × 87 × 69 cm
Neto težina: 50,4 kg
Bruto težina: 52,3 kg
Potrošnja energije u stanju pripravnosti: 0,61 W
Priključna snaga: 700 W
Nazivna struja osigurača: 10 A
Kod: 742743
EAN: 3838782721700

Europska kvaliteta: Gorenje sušilice rublja osmislio je, razvio i proizveo tim stručnjaka u Europi koji postavljaju nove tehnološke trendove na tržište. Svaki je uređaj pažljivo dizajniran kako bi najbolje odgovarao vašim potrebama.
NatureDry: Najbolji način sušenja rublja je vješanje na svježem zraku u prirodi, pa smo osmislili program koji oponaša upravo to. Korištenjem niže temperature, naš program učinkovito suši sve vrste rublja, uključujući osjetljivo rublje i sportsku odjeću.
ConnectLife: Pojednostavite svoj život i imajte sve opcije za kontrolu i provjeru sušilice na aplikaciji na mobilnom uređaju. Daljinsko upravljanje, obavijesti o mobilnim uređajima i obavijesti o zahtjevima za servis značajke su koje će vam pomoći da glatko i brzo upravljate svim radnjama sušilice, bez obzira na to gdje se nalazite.
Funkcija superhigijene: Odabrane modele sušilica odlikuje jedinstvena funkcija SuperHygiene, koja radi u kombinaciji s programom ExtraHygiene. Uz pomoć visokotemperaturnog sušenja i posebne tehnologije u unutrašnjosti, uklanja bakterije i kvasce iz vašeg rublja. Odjeća će biti vrhunski čista, dok će vaša sušilica dugo ostati čista i bez mikrobnih obloga i povezanih mirisa.
Fast89': Jeste li uvijek u žurbi i nemate vremena? Funkcija sušenja Gorenje Fast 89'dizajnirana je imajući to na umu. Ovaj program značajno skraćuje vrijeme sušenja na brzih 89 minuta. Ova Gorenje sušilica rublja pruža potpuno iskustvo sušenja bez stresa uz uštedu vremena.
Jednostavno sučelje: Jednostavno sučelje sa srednjom tipkom programa omogućuje vam početak sušenja u samo 3 jednostavna koraka; uključite sušilicu, odaberite program i pritisnite START! Nema podizbornika za odabir dodatnih funkcija i postavki. Međutim, imate mogućnost odabira postavki na velikom dodirnom sučelju, tako da možete biti sigurni da će se vaša odjeća osušiti onako kako želite.
TwinAir: Zahvaljujući patentiranom dvosmjernom sustavu puhanja zraka, čak i najveći komadi rublja bit će mekani, ravnomjerno osušeni i manje drobljeni izravno iz sušilice.
SportPrograms: Osjetljiva sportska odjeća i druge visokotehnološke tkanine zahtijevaju poseban tretman. Zato smo razvili poseban program za sušenje odjeće, koji se obično ne može sušiti u sušilici.
Dizalica topline: Sušilice s toplinskom pumpom odlikuju se visokom energetskom učinkovitošću, što omogućuje velike uštede, te se nježnije suše od konvencionalnih sustava sušenja. Temperatura u sušilici s toplinskom pumpom doseže oko 50 °C, što omogućuje sušenje gotovo sve odjeće, uz sprječavanje prekomjernog sušenja i skupljanja.
Posteljina: Sušenje velikih plahti i druge posteljine može dovesti do stvaranja velikog čvora u sušilici. Program posteljine s pažljivo osmišljenim algoritmima i okretanjem bubnja u oba smjera sprječava uvijanje i pruža izvrsne rezultate sušenja.
Baby: Ponekad mala odjeća za bebe može ostati malo vlažna na kraju programa sušenja. Ovaj poseban program osmišljen je tako da je čak i sam stražnji dio jakne potpuno suh, a još manje zgužvan.
Osvjetljenje bubnja: Promišljeno ugrađeno led svjetlo elegantno osvjetljava bubanj i olakšava punjenje i pražnjenje stroja.
SleekDoor: Velika vrata, izrađena od jednog komada plastike bez vijaka, osiguravaju stabilnost i istovremeno sprječavaju neugodno škripanje. Otvaraju se punih 180 stupnjeva i na taj način čine pražnjenje i punjenje stroja što je moguće jednostavnijim.
Automatsko pražnjenje: Sušilica kondenzatora s crijevom AutoDrain može se spojiti na vaš vodovodni sustav kako bi se izbjeglo ručno pražnjenje spremnika kondenzatora.
ChildLock: Upravljačka ploča može se zaključati pritiskom na posebnu kombinaciju tipaka kako bi se spriječilo da djeca koriste uređaj kada niste u blizini i kako bi se spriječile nenamjerne promjene postavki.
JoggerDial: JoggerDial omogućuje brz i jednostavan odabir programa sušenja. Zahvaljujući led indikatoru, odabrani program jasno je vidljiv iz svih kutova i bez obzira na osvjetljenje prostorije.
SensorDrying: Pametna senzorska tehnologija automatski kontrolira proces sušenja prema odabranom programu, vrsti rublja i željenoj razini suhoće. Senzori prestaju sušiti kad odjeća dosegne željenu razinu i tako sprječavaju njezino isušivanje.
Funkcija AntiCrease: Sušilice Gorenje imaju sustav protiv gušenja. Okretanje bubnja i poseban oblik 3D rebara sprječavaju zaplitanje odjeće i time osiguravaju veću učinkovitost sušenja. 10-minutna faza na kraju ciklusa sušenja hladi rublje i time dodatno doprinosi manjem gužvanju odjeće. Čak i ako ne uspijete isprazniti sušilicu, odjeća se neće zgužvati jer automatski rotira bubanj najmanje 1 sat nakon završetka ciklusa.
Drum WaveActive: Jedinstveni uzorak bubnja u obliku valova omekšava vlakna za najnježniju obradu odjeće. Vaše će rublje biti potpuno suho i s vrlo malo bora.
PowerPlusMotor: PowerPlusMotor je niskoenergetski motor nove generacije. Pogodan je za veće količine rublja s niskom potrošnjom energije, minimalnom emisijom topline i niskom razinom buke. Ovaj motor koristi se u sušilicama za postizanje boljih performansi i većih performansi.
 
Garancija 5 godina!

0.00

Prosječna ocjena

0%
0%
0%
0%
0%

Ocijenite ovaj proizvod

*Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana, te je potrebna u svrhu verifikacije autentičnosti kupca.

1 2 3 4 5
Budite prvi koji će ostaviti komentar za ovaj artikal
Naručivanje preko webshop-a Dostupno Za naše kupce, pored standardne dostave,
omogućeno preuzimanje u najbližoj poslovnici bez dodatnih troškova
Tehnodepo Otoka Nije dostupno Džemala Bijedića 124, 71000 Sarajevo / +387 33 452 407
Tehnodepo Pofalići Nije dostupno Zmaja od Bosne 14c, 71000 Sarajevo / +387 33 614 514
Zbog veoma širokog asortimana koji nudimo, moguća su odstupanja u prikazu dostupnosti artikla
kako na webshopu tako i u prodajnim objektima.
Preporučujemo Vam da nas kontaktirate kako bismo pronašli rješenje u slučaju nedostupnosti željenog artikla.

Cijene artikla na prodajnim mjestima mogu varirati zavisno od lokacije poslovnice, trenutnih akcija i ostalih uslova prodaje i formiranja cijena.