Whirlpool ugradbeni frižider WHC18 T132

Stanje: Dostupnost uz provjeru
SKU: WHC18 T132


1,825.00 KM
1,299.00 KM Ušteda: 526.00 KM ( Za gotovinsko i jednokratno kartično plaćanje )

  • Tip frižidera: Ugradbeni
  • No Frost: Total No Frost
  • Energetski razred: E
  • Garancija: 2 + 3 godine
  • Brend: Whirlpool
Produzite garanciju za Vaše Indesit i Whrilpool proizvode klikom na ovaj link

Dostavljamo već od: 06.05.2024. Garancija: 2 + 3 godine

Lako organizirajte namirnice

Lako organizirajte namirnice

Whirlpool Space Management Suite je sistem koji maksimalno povećava kapacitet skladištenja vašeg frižidera. Uključuje karakteristike kao što su fleksibilne police, svestrane ladice i pomični balkoni sa vratima koji se mogu lako podesiti za smještaj većih predmeta, visokih boca i glomaznih kontejnera. Ovo ne samo da vam pomaže da maksimalno iskoristite raspoloživi prostor, već i održava hranu organiziranom i lako dostupnom!
Uživajte u pametnijem i intuitivnijem iskustvu hlađenja!

Uživajte u pametnijem i intuitivnijem iskustvu hlađenja!

Tehnologija 6TH SENSE koristi posebne senzore za otkrivanje promjena nivoa temperature unutar hladnjaka. Bilo da brzo otvorite vrata da uzmete užinu ili odložite veliku količinu namirnica nakon kupovine, ona automatski vraća odgovarajuću temperaturu, osiguravajući da se hrana čuva u najboljim uvjetima.
Iskustvo hlađenja bez napora

Iskustvo hlađenja bez napora

Nadogradite svoj dom sa Whirlpool Total No Frost tehnologijom! Zaboravite na stres ručnog odmrzavanja i kondenzacije u frižideru. Naš inovativni sistem čuva vaš frižider sa zamrzivačem od nakupljanja leda, tako da možete uživati ​​u više prostora, većoj efikasnosti i manje stresa.
Volite miran ambijent u kuhinji?

Volite miran ambijent u kuhinji?

Sa Zen inverter kompresorom možete uživati ​​u tihom iskustvu hlađenja koje neće ometati vašu dnevnu rutinu i dobrobit. Ovaj inovativni sistem koristi napredne tehnike smanjenja buke i kontrole vibracija kako bi stvorio mirnu i umirujuću atmosferu u vašoj kuhinji. Nema više konstantnog zvuka vašeg frižidera, već opuštajuće i harmonično kućno okruženje.
Informacije o proizvodu
  • INOVACIJE I TEHNOLOGIJA
  • TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
  • DOKUMENTI
Metalni multi flowPredivan enterijer.
Dizajniran elegantan aluminijski multi-flow za najbolji unutrašnji izgled frižidera.
Ušteda prostoraSav potreban prostor. Ovaj inovativni dizajn Whirlpool frižidera/zamrzivača pruža prostor i fleksibilnost koji su vam potrebni za lako skladištenje hrane i pića.
Balkon na vratima boceSigurno skladištenje. Ovaj Whirlpool frižider pruža savršeno skladište za vaše boce, sa pripadajućim balkonom za flaše.
Staklene policeStrast za lepotom u svakom detalju. Ovaj Whirlpool frižider ima staklene police dizajnirane da kombinuju lepotu i funkcionalnost, pružajući najispunjenije korisničko iskustvo.
Reverzibilna vrataZa vašu udobnost. Ovaj Whirlpool frižider sa zamrzivačem ima reverzibilna vrata, koja se mogu otvoriti na lijevo ili desno, radi vaše udobnosti.
VentilacijaOvaj Whirlpool frižider sa zamrzivačem ima ventilator koji osigurava nesmetan i ravnomjeran protok zraka u šupljini vašeg uređaja, za bolju ventilaciju.
NoFrostNije potrebno odmrzavanje. NoFrost tehnologija smanjuje vlagu u zamrzivaču, sprječavajući stvaranje leda.
Brzo hlađenjeBrzo hlađenje. Temperatura u vašem frižideru pada odmah kada se sprema nova hrana. Ugrađeni senzori automatski podešavaju temperaturu hlađenja, osiguravajući nisku potrošnju energije i produženu svježinu.
Fresh Box+Voće i povrće ostaje svježe do 15 dana*.
Ladica s klizačem za kontrolu vlažnosti koji omogućava da vaše voće i povrće ostane svježe do 15 dana*.
Zasnovano na gubitku težine i vizualnom kvalitetu s obzirom na uobičajeno voće i povrće. Procedura internog testiranja.
Mali balkonSigurno skladištenje malih predmeta. Ovaj Whirlpool frižider ima namenski mali balkon, tako da možete bezbedno da skladištite male predmete i sprečite mešanje mirisa i ukusa.
Nema smrzavanjaNikada više ne odleđivati. Bez kapi leda u frižideru.
Balkon na vratima za mliječne proizvodeBriga o mliječnim proizvodima. Ovaj Whirlpool frižider ima prostrani, namenski balkon za mleko kako bi se sprečilo mešanje mirisa i ukusa.
Elektronski sistem upravljanjaSavršena izvedba. Ovaj Whirlpool kombinovani frižider ima elektronski kontrolni sistem koji u svakom trenutku obezbeđuje tačna podešavanja parametara, pružajući idealnu efikasnost i kontrolu temperature.
Energetska klasa EVelika energetska efikasnost.
Sa svojom E energetskom klasom, ovaj Whirlpool uređaj će vam omogućiti da uživate u odličnim performansama i nižoj potrošnji energije.
LED rasvjetaSavršeno osvetljenje. Energetski efikasne LED diode ravnomjerno raspršuju svjetlost u unutrašnjosti frižidera, što olakšava pronalaženje onoga što tražite.
FreshBox 0°Idealna klima u odjeljku od 0 °C (-2 °/+3 °) za najbolje očuvanje osjetljive hrane kao što su meso i riba.
Tehnologija 6TH SENSETehnologija 6TH SENSE prati temperaturu unutar vašeg frižidera/zamrzivača i automatski je prilagođava kada je to potrebno.
Kapacitet 220 - 250 LSav prostor koji vam je potreban. Ovaj kombinovani frižider Whirlpool dizajniran je da obezbedi sav potreban prostor za udobno skladištenje hrane i pića.
Zen inverter tehnologijaUživajte u miru u svojoj kuhinji uz optimalne performanse uz nisku razinu buke zahvaljujući inverter motornom kompresoru iz našeg asortimana hladnjaka/zamrzivača.
Total No FrostZauvijek zaboravite na ručno odmrzavanje zamrzivača i kondenzaciju u hladnjaku. Ova tehnologija sprečava stvaranje leda u zamrzivaču i smrzavanje u šupljini frižidera.

0.00

Prosječna ocjena

0%
0%
0%
0%
0%

Ocijenite ovaj proizvod

*Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana, te je potrebna u svrhu verifikacije autentičnosti kupca.

1 2 3 4 5
Budite prvi koji će ostaviti komentar za ovaj artikal
Naručivanje preko webshop-a Dostupno Za naše kupce, pored standardne dostave,
omogućeno preuzimanje u najbližoj poslovnici bez dodatnih troškova
Tehnodepo Otoka Nije dostupno Džemala Bijedića 124, 71000 Sarajevo / +387 33 452 407
Tehnodepo Pofalići Nije dostupno Zmaja od Bosne 14c, 71000 Sarajevo / +387 33 614 514
Zbog veoma širokog asortimana koji nudimo, moguća su odstupanja u prikazu dostupnosti artikla
kako na webshopu tako i u prodajnim objektima.
Preporučujemo Vam da nas kontaktirate kako bismo pronašli rješenje u slučaju nedostupnosti željenog artikla.

Cijene artikla na prodajnim mjestima mogu varirati zavisno od lokacije poslovnice, trenutnih akcija i ostalih uslova prodaje i formiranja cijena.