Whirlpool kombinovani frižider W7X 82O OX H

Stanje: Dostupno
SKU: W7X 82O OX H


1,612.00 KM
1,099.00 KM Ušteda: 513.00 KM ( Za gotovinsko i jednokratno kartično plaćanje )

  • Tip frižidera: Kombinovani frižider
  • Boja: Inox
  • No Frost: Total No Frost
  • Garancija: 2 + 3 godine
  • Brend: Whirlpool
Produzite garanciju za Vaše Indesit i Whrilpool proizvode klikom na ovaj link

Dostavljamo već od: 30.04.2024. Garancija: 2 + 3 godine

Lako organizirajte namirnice

Lako organizirajte namirnice

Whirlpool Space Management Suite sustav je koji maksimizira kapacitet za pohranu vašeg hladnjaka. Uključuje značajke kao što su fleksibilne police, svestrane ladice i pokretne balkone u vratima koji se mogu lako prilagoditi kako bi odgovarali većim predmetima, visokim bocama i glomaznim spremnicima. To, ne samo da vam pomaže da maksimalno iskoristite raspoloživi prostor, već i održava hranu organiziranom i lako dostupnom!
Iskustvo hlađenja bez napora

Iskustvo hlađenja bez napora

Nadogradite svoj dom s Whirlpool Total No Frost tehnologijom! Zaboravite na stres ručnog odmrzavanja i na kondenzaciju u hladnjaku. Naš inovativni sustav održava vaš hladnjak sa zamrzivačem bez ikakvog nakupljenog leda, tako da možete uživati ​​u više prostora, većoj učinkovitosti i manje stresa.
Volite li mirno kuhinjsko okruženje?

Volite li mirno kuhinjsko okruženje?

Sa Zen Inverter kompresorom možete uživati ​​u tihom iskustvu hlađenja koje neće ometati vašu svakodnevnu rutinu i well-being. Ovaj inovativni sustav koristi napredne tehnike smanjenja buke i kontrole vibracija kako bi stvorio mirnu i smirujuću atmosferu u vašoj kuhinji. Nema više stalnog zvuka vašeg hladnjaka, već opuštajućeg i skladnog kućnog okruženja.
Informacije o proizvodu
  • INOVACIJA I TEHNOLOGIJA
  • TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
  • DOKUMENTI
Ušteda prostoraSav potreban prostor. Ovaj inovativni dizajn Whirlpool hladnjaka/zamrzivača omogućuje prostor i fleksibilnost koju trebate ja jednostavnu pohranu vaše hrane i pića.
Balkon na vratima za boceSigurna pohrana. Ovaj Whirlpool hladnjak pruža savršenu pohranu vaših boca, s pripadajućim balkonom za boce.
EnergySavingIznimno brz oporavak temperature. Inovativna tehnologija EnergySaving osigurava iznimno brzo iskorištavanje temperature koja osigurava nisku potrošnju energije i produljenu svježinu.
Staklene policeStrast za ljepotom u svakom detalju. Ovaj Whirlpool hladnjak sadrži staklene police dizajnirane da kombiniraju ljepotu i funkcionalnost, te pružaju najviše ispunjavajući korisnički doživljaj.
Anti-fingerprintLako se čisti. Tretman protiv otisaka prstiju osigurava lako uklanjanje otisaka prstiju, prašine i ogrebotina. Čišćenje je lakše nego ikad.
Stalak za boceSigurna pohrana. Ovaj Whirlpool Hladnjak osigurava savršenu pohranu vaših boca, s namjenskim stalkom za boce.
Reverzibilna vrataRadi vaše udobnosti. Ovaj Whirlpool Hladnjak Zamrzivač ima reverzibilna vrata, koja se mogu otvoriti slijeva ili udesno, radi vaše udobnosti.
Alarm temperatureDizajniran za vaš mir. Alarm temperature upozorava vas ako se temperatura u vašem hladnjaku povećava, što vam pomaže da izbjegnete moguće kvarenje hrane.
NoFrostNije potrebno odmrzavanje. Tehnologija NoFrost smanjuje vlagu u zamrzivaču, sprečavajući stvaranje leda.
Fresh Box+Voće i povrće ostaju svježi i do 15 dana*.
Ladica sa slajderom za kontrolu vlažnosti koji omogućuje očuvanje svježine vašeg voća i povrća do 15 dana*.
Bazirano na gubitku težine i vizualnoj kvaliteti uzimajući u obzir obično voće i povrće. Procedura unutrašnjeg testiranja.
Bez zamrzavanjaNe odmrzavajte više nikad. Bez kapi leda u hladnjaku.
Elektronički sustav upravljanjaSavršene performanse. Ovaj Whirlpool kombinirani hladnjak sadrži elektronički upravljački sustav koji osigurava ispravne postavke parametara u svakom trenutku, pružajući idealnu učinkovitost i kontrolu temperature.
Energetski razred EVelika energetska učinkovitost.
Sa svojim E energetskim razredom, ovaj Whirlpool uređaj omogućit će vam da uživate u izvrsnim performansama i manjoj potrošnji energije.
LED osvijetljenjeSavršeno osvjetljenje. Energetski učinkovite LED diode ravnomjerno šire svjetlo u šupljini hladnjaka, što olakšava pronalaženje onoga što tražite.
Brzo zamrzavanjeBrzo zamrzavanje. Funkcija brzog zamrzavanja postavlja temperaturu zamrzivača 10 stupnjeva hladnije od najniže postavke, da brzo zamrzne hranu i zadrži njezine nutritivne vrijednosti.
FreshBox 0°Idealna klima u 0 °C odjeljku (-2 °/+3°) za najbolje konzerviranje osjetljive hrane poput mesa i ribe.
6TH SENSE tehnologijaNajbolji uvjeti za očuvanje uvijek su zajamčeni zahvaljujući tehnologiji 6THSENSE koji otkriva bilo kakvu temperaturnu fluktuaciju uzrokovanu vanjskim čimbenicima i odmah obnavlja idealnu razinu, kako u hladnjaku, tako i u zamrzivaču.
Kapacitet 310 - 340 LSav prostor koji vam treba. Ovaj Whirlpool kombinirani hladnjak dizajniran je tako da osigura sav prostor koji vam je potreban za udobnu pohranu hrane i pića.
Suite za upravljanje prostoromSkladištenje hrane postaje bez napora zahvaljujući ovom nizu dizajnerskih rješenja koja omogućava maksimalnu fleksibilnost na Space Manageu kako bi se maksimalno iskoristili iz svakog ugla.
Cool Breeze tehnologijaSkladištenje postaje bez razmišljanja zahvaljujući tehnologiji Cool Breeze. Cirkulacija zraka osigurava homogenu temperaturu na svim policama, omogućujući intuitivniju organizaciju hrane, a osigurava i stabilnu temperaturu hrane* za optimalnu očuvanje. *Na temelju unutarnjeg ispitivanja, maksimalna prosječna fluktuacija temperature (+/- 0,2 ° C) izmjerena u jezgri simulatora hrane postavljene na svaku policu odjeljka svježe hrane pri normalnoj temperaturi.
Zen inverter tehnologijaUživajte u smirivanju u vašoj kuhinji s optimalnim performansama na niskoj razini buke zahvaljujući inverter motoru kompresoru iz našeg asortimana hladnjaka/zamrzivača.
Total No FrostZauvijek zaboravite na ručno odmrzavanje zamrzivača i kondenzaciju u hladnjaku. Ova tehnologija sprječava stvaranje leda u zamrzivaču i smrzavanju u šupljini hladnjaka.

DIMENZIJE
Visina (cm)
191.2
Širina (cm)
59.6
Dubina (cm)
67.8
INFORMACIJE O PROIZVODU
Boja
Optički Inox
Ukupni neto kapacitet jedinice (l)
335
Energetski razred
E
Vrsta instalacije
Samostojeći

0.00

Prosječna ocjena

0%
0%
0%
0%
0%

Ocijenite ovaj proizvod

*Vaša e-mail adresa neće biti javno prikazana, te je potrebna u svrhu verifikacije autentičnosti kupca.

1 2 3 4 5
Budite prvi koji će ostaviti komentar za ovaj artikal
Naručivanje preko webshop-a Dostupno Za naše kupce, pored standardne dostave,
omogućeno preuzimanje u najbližoj poslovnici bez dodatnih troškova
Tehnodepo Otoka Nije dostupno Džemala Bijedića 124, 71000 Sarajevo / +387 33 452 407
Tehnodepo Pofalići Dostupno Zmaja od Bosne 14c, 71000 Sarajevo / +387 33 614 514
Zbog veoma širokog asortimana koji nudimo, moguća su odstupanja u prikazu dostupnosti artikla
kako na webshopu tako i u prodajnim objektima.
Preporučujemo Vam da nas kontaktirate kako bismo pronašli rješenje u slučaju nedostupnosti željenog artikla.

Cijene artikla na prodajnim mjestima mogu varirati zavisno od lokacije poslovnice, trenutnih akcija i ostalih uslova prodaje i formiranja cijena.