Moja korpa

Trenutno nema proizvoda u vašoj korpi.

Tefal optigrill XL GC724D12

Tefal optigrill XL GC724D12

Stanje: Dostupno

SKU: GC724D12

Kategorije:

Garancija i servis

Garantujemo kvalitet svih kupljenih proizvoda.

Dostava

Vršimo dostavu na teritoriji cijele BiH.

Krediti

Plaćanje na rate:
shopping kartice, penzionerski krediti,sindikalni krediti

Uporedite proizvod
Cijena

399,00 KM

440,00 KM

Količina
Lista upoređenih proizvoda

 

Automatski sistem kuhanja;
Odvojiva plitica za sokove;
Savršeni rezultati pečenja od slabije do jačeg
OptiGrill + Snacking and Baking XL, naša vrhunska inovacija uključuje nastavak za pečenje koji pruža beskrajne mogućnosti pečenja, grijanja / ponovnog zagrijavanja ili samotamnjenja. Uz tehnologiju automatskog senzora kuhanja, vrijeme i temperatura automatski se prilagođavaju debljini i broju komada postavljenih na roštilj, na temelju 6 programa pečenja (Burger, Perad, Sendvič, Kobasica, Crveno meso, Riba) i s funkcijom za Zamrznutu hranu. , Istovremeno, indikatorska lampica omogućuje direktno nadgledanje: ljubičasta za predgrijavanje, plava, zatim zelena na početku kuhanja, žuta kada je hrana slabije, narandžasta za srednje i crvena za jače pečeno. Savršeno prilagodljiv svačijim ukusima, jednostavno podignite poklopac kako biste uzeli vaše meso kad je spremno, a ostatak ostavite da se peče dalje! Dodatni ručni način rada s 4 podesiva nivoa temperature omogućuje vam pripremu bilo čega i savršeno je prilagođen voću i povrću, pripremajući ih baš onako kako želite.

XL veličina

Velike ploče, čak 33% veće od klasičnih modela

  • 6 programa za pečenje

    6 automatskih programa za pečenje i pokazivač nivoa pečenja za savršene rezultate od slabije do jače pečenog. Ručni način rada s 4 temperature za pripremu različitih vrsta hrane: Burger, Perad, Sendvič, Kobasice, Crveno meso, Riba.

  • Pokazivač nivoa pečenja

    Pratite napredak pečenja za savršene rezultate pečenja od slabije do jače: pokazuje napredak pečenja i ispušta zvučni signal u svakoj fazi kako bi vas obavijestio kada je vaše meso pečeno onako kako želite.

  • Snacking & Baking nastavak

 

Brand:

Cijena proizvoda sa preuzimanjem u Tehnodepo trgovini
Tehnodepo najniža cijena

399,00 KM

440,00 KM

Mogućnost plaćanja debitnim, kreditnim i shopping karticama
Kredit na 12 rata za penzionere putem Federalnog zavoda PIO/MIO (Plaćanje kupljenog aparata vrši se do 12 jednakih mjesečnih rata)
Rata na 12 mjeseci 47.25 KM + Poklon bon: 50 KM 40 KM
Imate li pitanja?

Koristite obrazac ispod za vaš upit.

Svi rezultati