Moja korpa

Trenutno nema proizvoda u vašoj korpi.

Atlantic konvektor F119

Atlantic konvektor F119

Stanje:

SKU: F119 1000W

Kategorije:

Garancija i servis

Garantujemo kvalitet svih kupljenih proizvoda.

Dostava

Vršimo dostavu na teritoriji cijele BiH.

Krediti

Plaćanje na rate:
shopping kartice, penzionerski krediti,sindikalni krediti

Uporedite proizvod
Cijena

190,12 KM

Dostupno na upit
Lista upoređenih proizvoda

Atlantic konvektor F119; Vrsta: Konvektorska grijalica; Snaga: 1000 W; Idealan za zagrijavanje prostorija do 10 m2; Slim dizajn; HD tehnologija (2 izvora grijanja za homogeni osjećaj topline: prednja ploča uređaja + konvekcija kroz rešetke); Veoma brzo vrijeme zagrijavanja zahvaljujući efikasnom i ravnomjernom raspršivanju topline; Automatska zaštita protiv pregrijavanja; 5 raspoloživih funkcija termostata: On/Off, Frost-Free, Programme, Eco, Comfort; ErP Ready – energetski učinkovit proizvod, još više uštede u potrošnji električne energije; Precizni elektronski termostat s mikroprocesorom, s osjetljivosti od +/- 0,10C (ušteda energije, visoka kvaliteta); Uštede u potrošnji električne energije i do 15%; Termostat je izražen u stepenima Celzijusa; Provjera temperature svakih 40 sekundi; Obloženi grijač s aluminijskim difuzorom (siguran, tih i dugotrajan); Bez uzemljenja, IP 24 (može se koristiti i u kupatilu); Jednostavan za instalaciju: nosač za zid u obliku slova H, koji se također može koristiti i kao kalup za ugradnju; Dimenzije (ŠxVxD): 46.5 x 46.1 x 11.4 cm; Boja: Bijela; Garancija: 24 mjeseca.

F119 je nova generacija električnih konvektora. Uz novi i moderniji dizajn francuski stručnjaci iz Atlantic-a su napravili uređaj koji vrlo brzo zagrijava prostoriju i koji je dugotrajan. Zadovoljit će sve Vaše potrebe i zahtjeve za grijanjem. Jednostavan je za instalaciju na zid i savršeno će se uklopiti u svaki ambijent. Zahvaljujući preciznom elektronskom termostatu, sada imate veliku kontrolu nad potrošnjom energije, čime postižete značajne uštede energije!

Zahvaljujući visokokvalitetnoj HD ploči i obloženom grijaču s aluminijskim difuzorom, F119 omogućava brzu i ravnomjernu raspodjelu topline po cijeloj prostoriji i omogućava optimalnu udobnost.

Ako tražite pouzdan i siguran uređaj za grijanje, F119 je dobra vrijednost za novac i izvrsna opcija.

Uređaj koristi preciznu upravljačku tipku i kursor za podešavanje načina rada kako bi Vam uštedio energiju (do 15%) i ponudio najbolju udobnost.

Konvektor F119 je usklađen s ErP direktivom koja je donesena od strane Europske unije, a čije usklađivanje ima za cilj što nižu potrošnju električne energije.

Brand:

Boja:
Snaga:

Cijena proizvoda sa preuzimanjem u Tehnodepo trgovini
Tehnodepo najniža cijena

190,12 KM

Mogućnost plaćanja debitnim, kreditnim i shopping karticama
Kredit na 12 rata za penzionere putem Federalnog zavoda PIO/MIO (Plaćanje kupljenog aparata vrši se do 12 jednakih mjesečnih rata)
Rata na 12 mjeseci 20.42 KM + Poklon bon: 0 KM 0 KM
Imate li pitanja?

Koristite obrazac ispod za vaš upit.

Svi rezultati