Penzionerski kredit – Tehnodepo

Dobrodošli u Tehnodepo online shop :)Tel: +387 (0)33 452 407

Penzionerski kredit

Kompanija TEHNODEPO, u saradnji sa Federalnim zavodom PIO/MIO, je obezbijedila neponovljive pogodnosti za sve penzionere.

Dođite u Tehnodepo, kupite željeni aparat na 12 rata bez kamata i žiranata, i preuzmite svoj POKLON BON. A sve to uz proceduru koja traje maksimalno pet minuta.

BEZ STAROSNIH OGRANIČENJA I SUVIŠNE PAPIROLOGIJE!

Potrebno je samo da ponesete ličnu kartu, zadnji ček od penzije i odaberete željeni aparat. Plaćanje kupljenog aparata se vrši na 12 jednakih mjesečnih rata, bez kamata i žiranata putem Federalnog zavoda PIO/MIO.

Kupljeni aparat Vam besplatno dostavljamo na kućnu adresu na bilo koju lokaciju na teritoriju cijele BiH.

Uz kupljeni aparat, Tehnodepo Vas nagrađuje sa poklon bonom u vrijednosti od 40 do 100 KM za kupovinu životnih namirnica i ostalih potrošačkih roba po Vašem izboru u Klas supermarketima ili u Tehnodepo trgovini.

Iznos mjesečne rate za penzionere podrazumijeva kreditnu liniju samo putem zavoda PIO/MIO Federacije BiH i rok otplate do 12 mjeseci. Plaćanje mjesečnih rata, bez kamata i žiranata, vrši PIO/MIO FBiH iz Vaših mjesečnih primanja koja ostvarujete putem ovog zavoda. Poklon bonovi se odnose samo na kupovinu penzionera u vrijednosti većoj od 400 KM.

Korpa za kupovinu


Top
proizvod je dadat u korpu