Moja korpa

Trenutno nema proizvoda u vašoj korpi.

Informacije o kupovini i plaćanju

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.

Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno.

WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.

Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.

Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Gotovinsko plaćanje

Trudimo se da našim kupcima uvijek ponudimo najbolje uslove i maksimalno olakšamo proces kupovine tako da Vi možete ostati u svojim toplim domovima, a za sve ostalo će se pobrinuti naše osoblje.

Pored gotovinskog načina plaćanja u našoj trgovini obezbijedili smo Vam i opciju plaćanja pouzećem, to jest gotovinsko plaćanje kuriru na Vašoj adresi prilikom prijema naručenog proizvoda. U ovom slučaju nakon potvrde narudžbe robe (telefonski, mejlom ili putem naše internet stranice) roba će Vam biti poslana kurirskom službom, a Vi ćete je platiti kuriru prilikom preuzimanja. Posebnu pažnju posvećujemo sigurnosti plaćanja, tako da ukoliko plaćate putem pouzeća novac dajete tek onda kad ste proizvod dobili u svoje ruke i na ovaj način smo Vas osigurali od mogućnosti bilo kakve greške ili prevare. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini.

Također, robu poručenu putem naše internet stranice možete preuzeti i direktno u našoj trgovini u ulici Džemala Bijedića 124 u Sarajevu i uplatu izvršiti na licu mjesta.

Kartično plaćanje

Poštovani korisnici,
Trudimo se da našim kupcima uvijek ponudimo najbolje uslove i maksimalno olakšamo proces kupovine. Maksimalno smo posvećeni tome da finansiranje Vaše kupovine bude što jednostavnije i prilagođeno željama, potrebama i sklonostima svih naših kupaca.

Putem servisa za plaćanje PikPay, omogućili smo vam jednokratno kartično plaćanje putem sljedećih kreditnih kartica: MasterCard®, Maestro® i Visa.

Pored gotovinskog načina plaćanja u našoj trgovini i opcije plaćanja pouzećem, obezbijedili smo i širok spektar mogućnosti plaćanja debitnim i kreditnim karticama u našoj trgovini.

Pored toga, sve kupce koji plaćaju debitnim karticama smo nagradili popustom od 20% na maloprodajne cijene. Popust od 20% važi za gotovinsko i jednokratno plaćanje karticama.

Za plaćanje Shopping karticama obezbijedili smo Vam takođe popust od 20% na maloprodajne cijene.

Pored plaćanja svim vrstama debitnih kartica u našoj trgovini prihvatamo sljedeće kreditne kartice:
UniCredit kartice do 24 mjeseca,
Raiffeisen Shopping kartica do 6 mjeseci,
Raiffeisen MagicCard kartica do 36 mjeseci,
Karticom Intesa SanPaolo banke do 12 mjeseci,
American Express karticom do 12 mjeseci,
DinersClub karticom do 12 mjeseci,
Sparkasse MasterCard Shop&Fun karticom do 36 mjeseci.

Penzionerski kredit

Kompanija TEHNODEPO, u saradnji sa Federalnim zavodom PIO/MIO, je obezbijedila neponovljive pogodnosti za sve penzionere.Dođite u Tehnodepo, kupite željeni aparat na 12 rata bez kamata i žiranata, i preuzmite svoj POKLON BON. A sve to uz proceduru koja traje maksimalno pet minuta.BEZ STAROSNIH OGRANIČENJA I SUVIŠNE PAPIROLOGIJE!Potrebno je samo da ponesete ličnu kartu, zadnji ček od penzije i odaberete željeni aparat. Plaćanje kupljenog aparata se vrši na 12 jednakih mjesečnih rata, bez kamata i žiranata putem Federalnog zavoda PIO/MIO.Kupljeni aparat Vam besplatno dostavljamo na kućnu adresu na bilo koju lokaciju na teritoriju cijele BiH.Uz kupljeni aparat, Tehnodepo Vas nagrađuje sa poklon bonom u vrijednosti od 40 do 100 KM za kupovinu životnih namirnica i ostalih potrošačkih roba po Vašem izboru u Klas supermarketima ili u Tehnodepo trgovini.Iznos mjesečne rate za penzionere podrazumijeva kreditnu liniju samo putem zavoda PIO/MIO Federacije BiH i rok otplate do 12 mjeseci. Plaćanje mjesečnih rata, bez kamata i žiranata, vrši PIO/MIO FBiH iz Vaših mjesečnih primanja koja ostvarujete putem ovog zavoda. Poklon bonovi se odnose samo na kupovinu penzionera u vrijednosti većoj od 400 KM.

Sindikalni ugovori

Uz određene pogodnosti kupovinu tehničke robe na odgodu omogućili smo i sindikalnim organizacijama. To su: BH Telecom, BH Pošta, Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, SO Ministarstvo finansija i trezora BiH, Uprava policije (Ministarstvo unutrašnjih poslova kantona Sarajevo), „SEER FBiH“ Sindikalna organizacija „Elektrodistribucija“ Sarajevo, Općina Centar, Općina Stari Grad, Sindikat mašinovođa-strojovođa u FBiH, Općina Hadžići, Kantonalno javno komunalno preduzeće „RAD“ d.o.o. Sarajevo, Samostalni sindikat aerodromskih radnika, Ministarstvo odbrane BiH, Općina Novo Sarajevo.

Žiralno plaćanje

Ukoliko ste pravno lice ili korisnik elektronskog bankarstva uplatu možete izvršiti i prenosom sredstava sa Vašeg računa. Molimo Vas da prije uplate kontaktirate naše osoblje putem e-maila info@tehnodepo.ba ili telefonom 033/452-407.

Svi rezultati