Moja korpa

Trenutno nema proizvoda u vašoj korpi.

Informacije o dostavi

Brza i pouzdana dostava

Kompanija Tehnodepo je u saradnji sa partnerskim kurirskim službama obezbijedila brzu i pouzdanu dostavu svih kupljenih aparata koji se nalaze u našem asortimanu. Dostava se vrši na kućnu adresu kupaca na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine. Svi proizvodi, pod uslovom da ih imamo na stanju, koji su naručeni do 18:00 sati u toku radnog dana biće dostavljeni u roku od 24 do 48 sati na adresu kupca. Ukoliko proizvod nemamo na stanju bićete kontaktirani od strane naših uposlenika sa konkretnim informacijama o konkretnom terminu dostave.

Cijena dostave

Dostava na teritoriju cijele BiH je besplatna za sve penzionere koji proizvode kupuju putem kreditne linije federalnog zavoda PIO-MIO. Za sve ostale vrste plaćanja cijena dostave je 10 KM. Cijene dostave su sa uključenim PDV-om.

Uslovi preuzimanja dostave

Svi proizvodi su zapakovani u transportnu ambalažu tako da se prilikom transporta i uobičajene manipulacije ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti da li postoje eventualna oštećenja. Sva eventualna oštećenja kupac je dužan prijaviti dostavljaču ili odbiti preuzeti pošiljku.  Kupac je prilikom preuzimanja proizvoda obavezan dostavljaču potpisati otpremnicu koja služi kao potvrda o preuzimanju.
Dostava na kućnu adresu podrazumijeva dostavu do kućnog praga željene adrese, odnosno do ulaza u zgradu ukoliko se radi o stambenoj zgradi. Dostava na kućnu adresu ne podrazumijeva priključenje kupljenog aparata. Isporuke proizvoda ne vršimo nedeljom i praznicima.

Kontakt i informacije

Za sve eventualne upite i nejasnoće vezano za Vašu dostavu molimo da nam se obratite na broj telefona: 033/452-407. Ukoliko imate potrebu za nekim proizvodom kojeg trenutno nemamo u svom širokom asortimanu možete zahtijevati da isti nabavimo specijalno za Vas slanjem svog zahtjeva na info@tehnodepo.ba. Odgovor o mogućnosti nabavke traženog proizvoda možete očekivati u roku od 24 sata.

Svi rezultati