Gotovinsko plaćanje – Tehnodepo

Dobrodošli u Tehnodepo online shop :)Tel: +387 (0)33 452 407

Gotovinsko plaćanje

Poštovani korisnici,
Trudimo se da našim kupcima uvijek ponudimo najbolje uslove i maksimalno olakšamo proces kupovine tako da Vi možete ostati u svojim toplim domovima, a za sve ostalo će se pobrinuti naše osoblje.

Pored gotovinskog načina plaćanja u našoj trgovini obezbijedili smo Vam i opciju plaćanja pouzećem, to jest gotovinsko plaćanje kuriru na Vašoj adresi prilikom prijema naručenog proizvoda. U ovom slučaju nakon potvrde narudžbe robe (telefonski, mejlom ili putem naše internet stranice) roba će Vam biti poslana kurirskom službom, a Vi ćete je platiti kuriru prilikom preuzimanja. Posebnu pažnju posvećujemo sigurnosti plaćanja, tako da ukoliko plaćate putem pouzeća novac dajete tek onda kad ste proizvod dobili u svoje ruke i na ovaj način smo Vas osigurali od mogućnosti bilo kakve greške ili prevare. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini.

Također, robu poručenu putem naše internet stranice možete preuzeti i direktno u našoj trgovini u ulici Džemala Bijedića 124 u Sarajevu i uplatu izvršiti na licu mjesta.

Korpa za kupovinu


Top
proizvod je dadat u korpu